Lite om mig..

Efter 25 år som förskollärare fick jag äntligen möjligheten att göra  mitt stora fritidsintresse till mitt yrke. Att jobba med hundar och utbilda hundägare. Ett fantastiskt intressant och mycket stimulerande jobb fast nu med djur. Pedagogiken skiljer sig inte från mitt lärarjobb. Det enda är att mina elever numera är både två och fyrbenta.

Mitt tänk som lärare, pedagog och hundinstruktör är att ”Gör mer av det du är bra på så går det svåra mycket lättare”.

Jag driver sedan 2012 mitt företag Revatorpets butik & hundkurser tillsammans med min man här hemma på landet strax utanför Linköping.

Jag utbildar hundägare i valp-vardagslydnad, viltspår samt apportering. Huvuddelen av mitt jobb består av viltspår- och apporterings kurser. Jag leder grupper och enskilda träningar. Under 2018 har jag flera uppdrag som instruktör runt om i landet.

Tillsammans med min man  driver jag även Revatorpets butik med det bästa för din hund. Här finns allt Du behöver för din hund och din träning. Allt från kvalitets foder, godis ,koppel och det Du behöver  till din träning. Vi åker även runt med butiken till utsällningar , jaktprov och hundklubbar runt om i landet. Inom kort kommer vi även starta upp en webbutik.

Just nu har vi två Curly coated retriever hanar på dryga sjuoch åtte år samt en Flat coated retriever som jag aktivt tränar i apportering. Den ena av mina nuvarande hundar är startat ett flertal gånger på WT samt deltagit i praktisk andjakt.
Totalt har vi haft fyra Curly s under de senaste 17 åren. Jag älskar rasen men den lockiga pälsen och men den ses sällan på jaktprov. Den är mer självständig än de övriga retriever raserna vilket gör att den inte alltid är lika “lätt” och den behöver mer tid att mogna som individ. Nu ska det också bli spännade att lära känna min nya ras Flat coated retreiver.

Mitt mål är att starta på WT samt B-prov med vår nya flatt.
 Min Othello SVCH  tävlade jag  mycket i viltspår och han var en otroligt duktig spårhund som vann mycket.

Jag har i hela mitt liv haft ett stort djurintresse , uppvuxen med tax och ridit i många år!